Premium Car Storage, kantoor Nuland
premuim car storage autoopslag nuland

Voordelen van autostalling den bosch-nuland

Hét antwoord op de vier V's – jij geniet van jouw auto – dan doen wij de rest

Autostalling den bosch (nuland)

De locatie Nuland van Premium Car Storage bevindt zich nabij diverse uitvalswegen en in een mum van tijd ben je in Den Bosch, Rosmalen, Vinkel, Heesch, Oss, Nistelrode en Loosbroek. Op deze locatie zijn er werkplekken gecreëerd en vind je heerlijke koffie. Ideaal om een tussenstop te maken tijdens de spits om nog wat werk te verzetten. En mocht je een elektrische auto hebben dan kun je tijdens het werken je auto gewoon opladen! Op de locatie in Nuland worden de borrels en andere netwerkevenementen georganiseerd.

De autostalling Den Bosch (Nuland):

 • Vlakbij de A59 en A2
 • Plek voor 200 auto’s
 • Flexibele werkplekken
 • Laadpalen voor elektrische auto’s
 • Extra services zoals taxatie, haal- en breng service en wasplaats
Reserveer nu
den bosch autostalling
stel je vraag

Heb je een vraag over het opslaan van je bijzondere auto of motor in de stalling van Premium Car Storage? Vul dan onderstaand formulier in. Bellen kan uiteraard ook: 06 44 00 11 90


    sturing luchtklimaat belangrijk voor behoud waarde  van je auto

  Een te hoge of te lage luchtvochtigheid heeft direct invloed op de lak, de kap, de accu, de motor en de lederen bekleding van je auto.
  Voor waardebehoud van je auto is een goed luchtklimaat dus essentieel.

  46

  % gemeten luchtvochtigheid locatie Den Bosch - Nuland (afgelopen 7 dagen)

  rondleiding den boschGratis rondleiding locatie Den Bosch – Nuland

  Voordat je je auto wil stallen bij Premium Car Storage wil je wellicht weten hoe de locatie er nu daadwerkelijk uitziet. Wij leggen je graag uit welke voorzieningen we hebben, hoe het zit met de veiligheid en hoe je eenvoudig je auto kunt ophalen wanneer je maar wil.

  Extra services op locatie Den Bosch

  Haal en brengservice naar Den Bosch/Nuland

  Als aanvullende service kunnen wij ook het transport van je auto verzorgen. Wij halen je auto op met een dichte shuttle bij jou voor de deur. We brengen haar weer terug als je er weer in wilt rijden. Indien je haar zelf op locatie komt ophalen, dan kan je de andere auto uiteraard veilig bij ons parkeren.
  Bij een jaarabonnement op Premium Car Storage halen wij eenmalig jouw auto gratis op in heel Nederland.

  Wasplaats

  Bij al onze locaties is een wasplaats aanwezig. Het is dus mogelijk om je auto nog even te wassen voordat je vertrekt of voordat je de auto op de stallingsplek parkeert.

  Taxatie en verzekering

  Veel verzekeraars eisen iedere 2 of 3 jaar een nieuw taxatierapport van jouw auto. Wij hebben een eigen taxateur die speciaal voor Premium Car Storage klanten een zeer scherp tarief hanteert en bij ons op locatie jouw auto taxeert. Tevens werken wij met verzekeraars samen en vaak ontvang je een korting op je polis indien je de auto bij Premium Car Storage stalt.

  Netwerkborrel

  Het is natuurlijk erg leuk om met gelijkgestemden over auto’s te praten en kennis te delen. Dat doen wij ook graag en daarom organiseren wij één keer per kwartaal een borrel

  Onze locaties in de omgeving Den Bosch zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij snelwegen. Je kunt bij ons het hele jaar op afspraak jouw auto halen of brengen.

  Bedrijfsstraat 22A
  5391 LR Nuland

  Bereken je route

  Deutersestraat 18
  5266 AX Cromvoirt

  Bereken je route

  Je bijzondere, klassieke auto of oldtimer is bij ons in goede handen. Vanuit onze locaties in de regio Den Bosch en regio Vught wordt je auto of motor altijd veilig opgeslagen tot je volgende toer. Kom gerust langs voor een kijkje op onze locatie.

  Premium Autostalling Den Bosch – Nuland

  Bedrijfsstraat 22 A -Nuland

  Premium Autostalling regio Vught (gepland)

  Laatste nieuws

  Laatste nieuws