Wat kost het om je auto of motor te stallen?

Wij rekenen met de volgende stallingstarieven:

90 euro p/maand (excl. btw)
75 euro p/maand (excl. btw)
30 euro p/maand (excl. btw)

Hoe werkt het?

stapsgewijze uitleg van de service die wij aanbieden

  1. Je auto staat gestald bij een van de locaties van Premium Car Storage. Is het een mooie dag en wil je graag een dagje toeren in je bijzondere auto? Bel vier uur van tevoren naar Premium Car Storage en wij zorgen ervoor dat de auto voor je klaar wordt gezet.
  2. Eenmaal op locatie zet jij je andere auto weg op het parkeerterrein van Premium Car Storage. Je loopt samen met een medewerker van Premium Car Storage naar je auto die reeds klaar staat bij de uitgang.
  3. Je hebt de mogelijkheid om je auto nog even te wassen voordat je gaat rijden. Neem een door ons gemaakte route mee bij de balie om eens een andere route te nemen dan gebruikelijk en dan kan de pret beginnen!
  4. Aan het einde van de mooie dag of eventueel meerdere dagen breng je de auto weer terug naar Premium Car Storage. Zorg ervoor dat je vier uur van tevoren even naar ons belt, zodat wij ons kunnen voorbereiden op je komst.
  5. Met de mover wordt de auto weer op haar plek gezet en wordt de druppellader aangesloten. Je auto wordt weer bedekt met haar persoonlijke hoes en staat weer veilig en beschermd op haar plek!
  6. Je kunt eventueel nog een kopje koffie doen met andere autoliefhebbers voordat je weer naar huis gaat na een lekker dagje toeren. Je auto staat in ieder geval veilig en klaar voor de volgende keer!

Wij denken graag met je mee en willen het bezit van een bijzondere auto leuk maken zonder gedoe! Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of vraag een gratis rondleiding aan! Wij laten je graag zien hoe onze locatie eruitziet en wat je kunt verwachten.

Heb je een vraag?

Wij staan je graag persoonlijk te woord. Ook is het mogelijk om vooraf de autostallingslocatie te komen bekijken. Je krijgt dan een veel betere indruk.

Reserveren of offerte
Wil je reserveren? We maken ook graag een offerte op maat. Geef je autotype of motortype aan ons door en ook de gewenste periode dat je je auto of motor wil stallen.

CONTACT OPNEMEN

direct aanmelden en reserveren

Bereken je kosten en reserveer je standplaats

Je auto het hele jaar door stallen

€ 90 per maand (full service)

meer info jaarstalling

Winterstalling motor (oktober tm april)

Vast tarief € 210,=  voor de hele winter!
Dus € 30,=  per maand

meer info winterstalling motor

Winterstalling auto (oktober tm april)

€ 525,=  voor de hele winter (p/auto)
Dus € 75,- p/maand

meer info winterstalling auto

Neem contact met ons op en wij geven je vrijblijvend een rondleiding op één van onze locaties!