eigenaar johan van KAmpen

Klassieke auto’s zijn mijn hobby. Voor mij hoort bij het autostallen zeker het plezier hebben van je auto. Daar ligt onze focus. Je auto moet dus bereikbaar zijn op elk moment dat jij het wil.

Na mijn HBO-opleiding in Utrecht ben ik in de IT-industrie gaan werken. Na diverse accountmanagement rollen, groeide ik bij een wereldwijd opererend softwarebedrijf uit tot innovatie-aanjager voor de regio Noord-Europa. Dat is ook de regio waar mijn huidige focus ligt als Managing Director van tdglobal, een bedrijf waar we klanten helpen met slimme oplossingen voor hun data management vraagstukken. Mijn interesse in het verbeteren of volledig vernieuwen van bestaande business modellen is door al deze ervaringen extra aangewakkerd.

Als liefhebber van klassieke auto’s zag ik die kans ook als het gaat om auto’s stallen. Dat moest en kan anders dacht ik. Daarmee is het idee ontstaan om Premium Car Storage te lanceren. En met succes. Klassiekers en super cars staan nu veilig én vochtvrij in onze premium locatie in Den Bosch-Nuland. En ze zijn altijd bereikbaar voor optimaal plezier van je auto.

Gebruik je auto voor fun en investment

Johan: ‘wil ik hier wel mijn alfa romeo neerzetten?’

De droom:

“Het hebben van een bijzondere of klassieke auto is een jeugddroom die veel mensen hebben. Sommige mensen maken deze jeugddromen waar, zo ook ik een aantal jaren geleden. Wat was ik blij met mij allereerste klassieke auto, een Alfa Romeo.  De eerste weken kon ik mijn geluk niet op! Lekker een rondje toeren, bij vrienden en familie langs om mijn Alfa te laten zien en vooral vaak even kijken ’s avonds en wassen op de oprit. Wat een plezier had ik van mijn auto!

alfa romeo spider stalling

Wat ga je met je auto doen?
Na een aantal weken kwam ik erachter dat er toch eigenlijk vrij weinig gebeurt als je eenmaal de auto van je dromen hebt gekocht. Ik verwachtte dat er iets spectaculairs ging veranderen in mijn leven met de aankoop van mijn Alfa. Wat ga je doen en waar ga je naartoe met de auto als je hem eenmaal hebt en hoe vaak wil je een auto wassen?

Auto thuis lastig en niet altijd goed.
Ook begon ik me steeds meer te ergeren aan de extra auto op de oprit of in de garage, want het continu verplaatsen van onze reguliere auto’s wanneer ik ermee wilde rijden en de fietsen die rakelings langs de auto gingen, dat begon wel een ding te worden. Ik begon me te realiseren dat een auto bij huis niet alleen heel lastig is, maar ook niet goed is voor je auto. Ik wilde immers dat mijn Alfa de beste verzorging kreeg. En de oprit en mijn garage waren niet geschikt vanwege alle externe risicofactoren en de sterk schommelde luchtvochtigheid. In mijn omgeving waren én zijn er nog altijd veel vrienden en kennissen met de klassieke en bijzondere ‘supercars’ en bijna iedereen herkent dit ‘probleem’.

Waar stallen?
Dus je maakt de keuze om op zoek te gaan naar een plek om je auto te kunnen stallen. Het eerste wat je waarschijnlijk tegenkomt is de garagebox. Een plek waar de prijs-kwaliteitverhouding niet goed is, vaak is er geen stroomaansluiting voor de druppellader en is de garagebox niet goed geïsoleerd. De locatie laat vaak nogal wat te wensen over en bekruipt je het akelige gevoel van: ‘wil ik mijn auto hier eigenlijk wel neerzetten?’ Als je verder zoekt, kom je vaak bij caravan-, boot-, aanhangwagen- of autostalling uit. Voor sommige mensen is dit een goede optie om je auto te stallen, maar ik merkte dat mijn auto vaak niet bereikbaar was op de momenten en op de termijn dat ik dat wilde. Daarnaast vond ik het te vochtig of te warm en in veel gevallen was er geen enkele vorm van beveiliging. Al met al, vond ik het erg lastig een goede plek voor mijn auto te vinden.

Het bezitten van een bijzondere auto is dus soms ook een beetje een gedoe. Je wil de beste mogelijke omstandigheden voor je auto, altijd en op elke termijn toegang hebben tot je auto en hoe prettig is het als je ook nog leuke dingen met je auto kan ondernemen.

Een autostalling waarbij de focus niet alleen ligt op het autostallen,
maar vooral op plezier hebben van je auto.

Bij Premium Car Storage zorgen wij voor een uitstekende dienstverlening rondom het bezitten van een klassieke auto of sportwagen waardoor jij optimaal plezier hebt van het bezitten van je bijzondere auto!”

 

  • Johan van Kampen, eigenaar Premium Car Storage
voordelen van premium car storage

 

Wij maken het bezit van een bijzondere auto weer leuk

Wij weautostalling brabantten hoeveel plezier je kunt beleven aan een bijzondere, klassieke of mooie auto. Er kan alleen heel wat gedoe ontstaan rondom het bezit van een bijzondere auto, dat weten wij als geen ander! Onze missie is om het bezit van een bijzondere auto mogelijk te maken voor iedereen. Het bezit zelf hoeft geen probleem te zijn! De service omtrent het bezit van een bijzondere auto wordt volledig afgehandeld door Premium Car Storage. Bij Premium Car Storage staat je auto veilig en vertrouwd.

Eigen plek met druppellader en altijd bereikbaar
Jouw auto staat op haar eigen plek (altijd) in een gecertificeerd beveiligde locatie waar de luchtvochtigheid laag en constant is. Heb je een persoonlijke hoes, dan dekken we de auto daar mee af en indien gewenst krijgt de auto een gecertificeerde druppellader. Daarmee staat jouw auto bij Premium Car Storage op de best mogelijke manier. Wanneer jij een ritje met je auto wil maken wanneer jou dat uitkomt, dan bel je even en dan zetten wij je auto klaar. Wanneer je de auto weer wilt terugbrengen dan bel je even. Bij aankomst zetten wij de auto weer op haar eigen plek gezet, afgedekt met je eigen persoonlijke hoes en aangesloten aan de druppellader. 

Leuke evenementen voor de autoliefhebber
En wat is naast het bezit van een bijzondere auto nou leuker dan samen met andere autoliefhebbers over je passie te praten? Regelmatig organiseren wij een borrel waarbij je met gelijkgestemden je passie en kennis kunt delen. Daarnaast organiseert Premium Car Storage meerdere evenementen per jaar voor de autoliefhebber, zoals rally’s en Cars and Coffee.

“Wij regelen het gedoe rondom het bezit van een bijzondere auto zodat jij kunt genieten van het ultieme: lekker rijden met jouw auto!”

 

heb je een vraag?

Neem contact met ons op. We willen je graag persoonlijk te woord staan.