Wat zijn de openingstijden van Premium Car Storage?

Beide locaties zijn van maandag t/m zaterdag van 8:00 – 20:00 uur geopend op afspraak. Je kunt binnen 4 uur je auto ophalen wanneer je belt naar Premium Car Storage. Buiten de openingstijden kun je eventueel ook je auto ophalen, echter garanderen we niet dat dit ook binnen 4 uur kan.

Kan ik mijn auto altijd ophalen en terugbrengen wanneer ik wil?

Ja, dat is juist het mooie van Premium Car Storage! Je kunt te allen tijde je auto ophalen, maar daarvoor dien je wel van tevoren te bellen. Van 8 tot 8 kun je binnen 4 uur kun je auto ophalen.

flavicon premium car storage

Wat houdt de haal- en breng service van Premium Car Storage in?

Je auto heeft natuurlijk weleens een beurt nodig waarbij je naar jouw eigen garage gaat. Meestal zijn deze specifieke garages niet om de hoek en heb je iemand nodig die je brengt, zodat je niet met het openbaar vervoer weer terug naar huis moet. En dat is lastig, want je partner heeft niet altijd de mogelijkheid of zin om je weg te brengen. De haal- en breng service van Premium Car Storage regelt het voor je en je hebt hier geen omkijken meer naar. Je auto wordt in een dichte shuttle opgehaald en gebracht naar de juiste bestemming. Bij een jaarabonnement op Premium Car Storage halen wij eenmalig jouw auto gratis op in heel Nederland. Wij kunnen ook meerdere auto’s tegelijk vervoeren en dit doen wij samen met Lucius Auto Transport.

jaarstalling auto alfetta gt

Wordt het bedrag voor Premium Car Storage maandelijks afgeschreven door middel van automatische incasso?

Wij sturen je maandelijks vooruit een factuur die je eenvoudig via een betaalknop in de digitale factuur kan voldoen.

autostalling brabant

Is het mogelijk om mijn motor tijdens de winter te stallen bij Premium Car Storage?

Ja, dit is zeker mogelijk. Je kunt je motor van oktober t/m april bij Premium Car Storage stallen voor een vast tarief van € 200,-. exclusief BTW.

winterstalling motor

Is het mogelijk om mijn auto minder dan een jaar te stallen bij Premium Car Storage?

Ja, dit is zeker mogelijk. Wanneer je de auto alleen gestald wil hebben tijdens de winterperiode (oktober t/m april), dan kun je voor een voordelig tarief van € 75,- per maand je auto bij ons stallen. Voor de overige maanden reken wij een tarief van € 130,- per maand. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

winterstalling auto

Hoe zit het met de beveiliging van mijn auto bij Premium Car Storage?

De locaties van Premium Car Storage zijn omheind en voorzien van een inbraak beveiligingssysteem met camera’s en brandmelding. Onze beveiliging is gecertificeerd en ons beveiligingssysteem staat in verbinding met een 24-uurs bemande meldkamer. Je auto staat veilig achter slot en grendel bij Premium Car Storage.

Voordelen van Premium Car Storage

neem contact met ons op

Wij staan je graag persoonlijk te woord. Ook is het mogelijk om vooraf de autostallingslocatie te komen bekijken. Je krijgt dan een veel betere indruk.