Wat zijn de openingstijden van Premium Car Storage?

Wij zijn van maandag t/m zaterdag van 08 tot 20.00 uur op afspraak geopend. Je kunt binnen 4 uur je auto ophalen wanneer je belt naar Premium Car Storage. Buiten de openingstijden kun je eventueel ook je auto ophalen, echter garanderen we niet dat dit ook binnen 4 uur kan.

Kan ik mijn auto altijd ophalen en terugbrengen wanneer ik wil?

Ja, dat is juist het mooie van Premium Car Storage! Je kunt te allen tijde je auto ophalen, maar daarvoor dien je wel van tevoren te bellen. Van 08.00 tot 20.00 uur kun je 6 dagen per week je auto binnen 4 uur in- en uitrijden.

Wat houdt de haal- en brengservice van Premium Car Storage in?

Je auto heeft natuurlijk weleens een beurt nodig bij je eigen garage. Of je wilt hem graag op een andere locatie makkelijk kunnen gebruiken. Heb je zelf even geen tijd of hulp om je auto te brengen en/of te halen? Dan biedt de haal- en brengservice van Premium Car Storage uitkomst. In een dichte shuttle brengen wij jouw auto naar de juiste bestemming en halen hem weer op jouw verzoek op. Wil je meerdere auto’s tegelijk vervoeren, dan kan dat ook. Hiervoor hebben we een samenwerking met Lucius Auto Transport.

Hoe vindt de betaling voor Premium Car Storage plaats?

Voor de full service stalling sturen wij je maandelijks een digitale factuur, die je eenvoudig via een betaalknop in deze factuur kunt voldoen. Voor de winterstalling krijg je eenmalig een factuur.

Is het mogelijk om mijn motor te stallen bij Premium Car Storage?

Nee, dit is niet mogelijk.

Is het mogelijk om mijn auto minder dan een jaar te stallen bij Premium Car Storage?

Ja, dit is zeker mogelijk. Een ‘Full service’ stalling voor 99 euro excl. BTW per maand biedt meer flexibiliteit. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een winterstalling van 1 oktober t/m 30 april voor een vast tarief van € 575,- exclusief BTW.

Hoe zit het met de beveiliging van mijn auto bij Premium Car Storage?

De locaties van Premium Car Storage zijn omheind en voorzien van een inbraak beveiligingssysteem met camera’s en brandmelding. Onze beveiliging is gecertificeerd en ons beveiligingssysteem staat in verbinding met een 24-uurs bemande meldkamer. Je auto staat veilig achter slot en grendel bij Premium Car Storage.

Voordelen van Premium Car Storage

Onze vier premium v's: zo geniet je maximaal van je auto - wij doen de rest