Onze vier premium v's: zo geniet je maximaal van je auto - wij doen de rest

services autostalling brabant

Haal- en brengservice Premium Car Storage

Als aanvullende service kunnen wij ook het transport van je auto verzorgen. Wij halen je auto met een dichte shuttle bij jou voor de deur op. We brengen haar weer terug als je er weer in wilt rijden. Indien je haar zelf op locatie komt ophalen, dan kun je de andere auto uiteraard veilig bij ons parkeren. Bij een full service stalling halen wij eenmalig jouw auto gratis op in heel Nederland.

Wasplaats

Bij onze locatie is een wasplaats aanwezig. Het is dus mogelijk om je auto nog even te wassen voordat je vertrekt of voordat je de auto op de stallingsplek parkeert.

Taxatie en verzekering

Veel verzekeraars eisen iedere 2 of 3 jaar een nieuw taxatierapport van jouw auto. Wij hebben een eigen taxateur die speciaal voor Premium Car Storage klanten een zeer scherp tarief hanteert en bij ons op locatie jouw auto taxeert. Tevens werken wij met verzekeraars samen en vaak ontvang je een korting op je polis indien je de auto bij Premium Car Storage stalt.

Netwerkborrel

Het is natuurlijk erg leuk om met gelijkgestemden over auto’s te praten en kennis te delen. Dat doen wij ook graag en daarom organiseren wij regelmatig een netwerkborrel.

Onze werkwijze in 6 stappen

Premium Car Storage staat voor gemak, flexibiliteit en kwaliteit. Dat merk je direct bij het plannen, klaarzetten, ophalen en terugbrengen van je auto. Zo staat jouw bijzondere auto altijd snel klaar voor een mooie rit. En is er altijd tijd voor koffie. Dat is Premium Car Storage!

Werkwijze in detail
jaarstalling auto

TARIEVEN AUTOSTALLING BRABANT:

Wat kost het om je auto te stallen in Brabant?

 

Wij rekenen met de volgende stallingstarieven:

€ 109,- p/mnd (excl. btw)

Autostalling Brabant

Full service autostalling Brabant

109.00 (excl. btw)
€ 599,- (excl. btw)
599.00 (excl. btw)

Je auto stallen in brabant?
Neem contact met ons op

Je kunt snel en eenvoudig online een stallingsplaats reserveren door het invullen van het contactformulier. Natuurlijk kun je ons ook direct bellen op: 06 44 00 11 90.

Wij kijken er naar uit om jouw bijzondere bezit binnenkort bij ons te zien staan!


    nieuws van premium car storage