Premium Car Storage genoemd in de DHRC

De regio Den Bosch is twee hoogwaardige klassiekerstallingen rijker: een in Nuland en een in Vught. Eigenaar Johan van Kampen vertelt.

Tekst: Fred Hak van DHRC 

“Als jonge jongen had ik heel andere interesses dan mijn vader. Maar we hadden één ding gemeen: onze liefde voor auto’s. Op mijn twintigste kocht ik mijn eerste Alfa Spider. Die heb ik in tweeënhalf jaar, samen met mijn vader, opgeknapt. Elke zaterdag sleutelden we bij een bevriend garagebedrijf aan de auto. Gaandeweg verzamelde ik meer auto’s en het werd me als snel duidelijk dat stalling en alles om een klassieke auto heen niet altijd heel eenvoudig is.

De vier V’s – jij geniet van je auto, dan doen wij de rest

Na jaren ergernis van mijzelf, classic rally vrienden en andere auto liefhebbers bedacht ik dat het anders moest. Ik ging ons probleem oplossen. Een eigen stalling met alles eromheen, niet alleen voor mijn klassiekers, maar voor allerlei liefhebbers uit de regio. Ik heb locaties gezocht en die panden ingericht, precies zoals ik het wilde hebben. Dat resulteerde in 170 plekken in Nuland en 130 in Vught. Ik werk met de vier V’s: Veiligheid, Vervoer, Vochtvrij en Vrijheid – jij geniet van je auto, dan doen wij de rest.

Dat houdt het volgende in: je auto staat in een ruimte die voorzien is van de nieuwste beveiligings- en brandmeldsystemen. De luchtvochtigheid is laag en er zijn ook geen temperatuurschommelingen in de hallen. Desgewenst zorgen we voor vervoer van je auto. En je kunt hem ophalen en wegbrengen wanneer je maar wilt (dus ook ’s avonds na een classic rally) Niet alleen klassiekers, maar ook andere auto’s zijn welkom. En natuurlijk organiseren wij verschillende evenementen voor onze leden om het plezier rondom je auto verder te vergroten.”

Daar huur je geen garagebox voor!

De hal ziet er inderdaad fantastisch uit. Elke auto krijgt een eigen hoes, van binnen met zacht fleece gevoerd en van buiten met een speciale coating, zodat fijnstof geen kans krijgt op je kostbare bezit neer te dalen. De auto’s worden verplaatst met movers, dus geen vreemde handen aan je auto. In de hoek staat de shuttle, een dichte aanhanger om auto’s te vervoeren. Ook biedt het pand mogelijkheden om een netwerkborrel te organiseren of bijvoorbeeld een rit van start te laten gaan.

Meld je je auto aan voor een jaarstalling, dan kost je dat € 90,- per maand. Daar huur je geen garagebox voor!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.