Miles of Pleasure

Miles of Pleasure 2018

Op vrijdag 28 september wordt alweer de vierde editie van de Miles of Pleasure georganiseerd en Premium Car Storage is erbij! 

De Miles of Pleasure is een eendaagse rally voor het goede doel waarbij de deelnemers over een ‘bijzondere’ auto beschikken. De rally is uitgezet door Dutch Rally Events voor de toer- en sportklasse waardoor de deelnemers verzekerd zijn van een uitdagende route! Er doen 80 equipes mee en eigenaar van Premium Car Storage – Johan van Kampen – is één van hen!

Een onvergetelijke finish bij Miles of Pleasure

Het wordt een bijzondere en uitdagende dag waarbij de deelnemers finishen in de gloednieuwe locatie van Premium Car Storage in Nuland. Hier staat de deelnemers een onvergetelijke finish te wachten dat iets te maken heeft met het land van origine van hun auto… Naast het meedoen aan de rally en het regelen van een onvergetelijke finish sponsort Premium Car Storage een item voor in de goodiebag.

Meer informatie over de Miles of Pleasure vind je op hun website www.milesofpleasure.nl

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.