STAPPEN:

 

VOORDELEN PREMIUM CAR STORAGE:

Premium Car Storage wil het bezitten van een bijzondere auto weer leuk en gemakkelijk maken, zodat jij kunt genieten van het ultieme: lekker rijden met jouw auto! Naast het stallen van je auto bieden wij daarom Premium Car Services aan die het gedoe omtrent het bezitten van een klassieke auto wegnemen. Hieronder vind je alle services die wij aanbieden.

Haal- en breng service

Als aanvullende service kunnen wij ook het transport van je auto verzorgen. Wij halen je auto dan op met een dichte shuttle en brengen je auto naar plaats van bestemming. Ideaal wanneer je auto een beurt nodig heeft bij de garage en deze garage niet om de hoek zit! Zo hoef je niemand meer te regelen die met je mee rijdt naar de garage en hoef je ook niet meer met het openbaar vervoer terug naar huis. Je regelt de haal- en breng service van Premium Car Storage en je hebt hier geen omkijken meer naar! Bij een jaarabonnement halen wij eenmaal jouw auto gratis op in heel Nederland.

Wasplaats voor je auto

Bij de locaties van Premium Car Storage is een wasplaats aanwezig. Voordat je met je bijzondere auto gaat rijden kun je haar nog even wassen. Of je wast de auto voordat de auto weer door Premium Car Storage op haar plek wordt gezet.

Taxatie van de waarde van je auto

Wanneer je een klassieke auto of bijzondere auto hebt, dan heb je meestal een taxatierapport nodig voor je verzekering. Veel verzekeraars eisen dat er iedere twee of drie jaar een nieuw rapport komt. Voor Premium Car Storage klanten hebben wij speciaal een eigen taxateur die een scherp tarief hanteert speciaal voor onze klanten en bij ons op locatie jouw auto taxeert.

Netwerkborrels voor autoliefhebbers

Wij weten uit eigen ervaring hoe leuk het is om met andere autoliefhebbers auto’s te kijken en je passie met iemand te kunnen delen. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat wij evenementen organiseren waar autoliefhebbers samen kunnen komen. Voor onze klanten organiseren wij één keer per kwartaal een borrel. Daarnaast worden er regelmatig andere evenementen georganiseerd zoals een rally of Cars & Coffee evenement.

Ben je enthousiast geworden over Premium Car Storage en kom je graag een keer kijken naar onze locaties? Neem contact met ons op en wij geven je vrijblijvend een rondleiding!

 

Je betaalt maandelijks een vast bedrag

Bij Premium Car Storage betaal je maandelijks een vast bedrag voor een plek in een van de twee autostallocaties in Brabant. Voor dat bedrag staat je auto veilig en beschermd en kun je de auto ophalen wanneer jij maar wil. Daarnaast organiseren wij evenementen zoals borrels en rally’s waar je aan mee kunt doen.

Wat kost het nou om je auto of motor te stallen bij Premium Car Storage?

Onze tarieven:

  • Je auto stallen voor € 90,- per maand. Dan heb je het hele jaar door een full-service abonnement inclusief alle diensten.
  • Voor de winterstalling (oktober t/m april) rekenen wij per auto € 75,- per maand.
  • Voor de winterstalling (oktober t/m april) rekenen wij voor een motor gedurende deze gehele periode een vast tarief van € 200,-.

Ben je enthousiast geworden over Premium Car Storage en kom je graag een keer kijk naar onze locaties?

Neem contact met ons op en wij geven je vrijblijvend een rondleiding!

90 euro p/maand (excl. btw)
30 euro p/maand (excl. btw)
75 euro p/maand (excl. btw)