Premium Car Storage, kantoor Nuland
Premium Car Storage, kantoor Nuland

Voordelen van autostalling vught - cromvoirt

Hét antwoord op de vier V's – jij geniet van jouw auto – dan doen wij de rest

Autostalling vught 

Voor de regio Den Bosch heeft Premium Car Storage reeds een grote locatie in Nuland.Een locatie waar 175 auto’s gestald kunnen worden voor een tarief met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast worden er netwerkevenementen zoals borrels en rally’s georganiseerd nabij Premium Car Storage in Nuland. Voor de regio Vught is een nieuwe locatie gepland.

De autostalling Vught (Cromvoirt):

 • Vlakbij diverse uitvalswegen
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Extra services zoals taxatie, haal- en breng service en wasplaats

Autostalling Vught 

Reserveer nu aanmelding gratis rondleiding

Stel je vraag over autostalling Vught:

Premium Car Storage, kantoor Nuland


  rondleiding vught

  Rondleiding autostalling Vught

  Gratis rondleiding locatie Vught – Cromvoirt
  Voordat je je auto wil stallen bij Premium Car Storage wil je wellicht weten hoe de locatie er nu daadwerkelijk uitziet. Wij leggen je graag uit welke voorzieningen we hebben, hoe het zit met de veiligheid en hoe je eenvoudig je auto kunt ophalen wanneer je maar wil.

  aanmelding gratis rondleiding

  het verhaal achter premium car storage

  alfa romeo spider stalling“Als jonge jongen had ik heel andere interesses dan mijn vader. Maar we hadden één ding gemeen: onze liefde voor auto’s. Op mijn twintigste kocht ik mijn eerste Alfa Spider. Die heb ik in tweeënhalf jaar, samen met mijn vader, opgeknapt.

  Elke zaterdag sleutelden we bij een bevriend garagebedrijf aan de auto. Gaandeweg verzamelde ik meer auto’s en het werd me als snel duidelijk dat stalling en alles om een klassieke auto heen niet altijd heel eenvoudig is.

  Na jaren ergernis van mijzelf, classic rally vrienden en andere auto liefhebbers bedacht ik dat het anders moest. Ik ging ons probleem oplossen. Een eigen stalling met alles eromheen, niet alleen voor mijn klassiekers, maar voor allerlei liefhebbers uit de regio. Ik heb locaties gezocht en die panden ingericht, precies zoals ik het wilde hebben.

  Het resulteerde in 170 plekken in Nuland en 130 in Vught.
  Ik werk met de vier V’s: Veiligheid, Vervoer, Vochtvrij en Vrijheid – jij geniet van je auto, dan doen wij de rest.

  vught stallingDat houdt het volgende in: je auto staat in een ruimte die voorzien is van de nieuwste beveiligings- en brandmeldsystemen. De luchtvochtigheid is laag en er zijn ook geen temperatuurschommelingen in de hallen. Desgewenst zorgen we voor vervoer van je auto. En je kunt hem ophalen en wegbrengen wanneer je maar wilt (dus ook ’s avonds na een classic rally) Niet alleen klassiekers, maar ook andere auto’s zijn welkom.” En natuurlijk organiseren wij verschillende evenementen voor onze leden om het plezier rondom je auto verder te vergroten.

  Moderne hal voor je auto
  De hal ziet er inderdaad fantastisch uit. Elke auto krijgt een eigen hoes, van binnen met zacht fleece gevoerd en van buiten met een speciale coating, zodat fijnstof geen kans krijgt op je kostbare bezit neer te dalen. De auto’s worden verplaatst met movers, dus geen vreemde handen aan je auto. In de hoek staat de shuttle, een dichte aanhanger om auto’s te vervoeren. Ook biedt het pand mogelijkheden om een netwerkborrel te organiseren of bijvoorbeeld een rit van start te laten gaan.

  Extra services autostalling vught

  Haal en brengservice

  Als aanvullende service kunnen wij ook het transport van je auto verzorgen. Wij halen je auto op met een dichte shuttle bij jou voor de deur. We brengen haar weer terug als je er weer in wilt rijden. Indien je haar zelf op locatie komt ophalen, dan kan je de andere auto uiteraard veilig bij ons parkeren.
  Bij een jaarabonnement op Premium Car Storage halen wij eenmalig jouw auto gratis op in heel Nederland.

  Wasplaats

  Bij al onze locaties is een wasplaats aanwezig. Het is dus mogelijk om je auto nog even te wassen voordat je vertrekt of voordat je de auto op de stallingsplek parkeert.

  Taxatie en verzekering

  Veel verzekeraars eisen iedere 2 of 3 jaar een nieuw taxatierapport van jouw auto. Wij hebben een eigen taxateur die speciaal voor Premium Car Storage klanten een zeer scherp tarief hanteert en bij ons op locatie jouw auto taxeert. Tevens werken wij met verzekeraars samen en vaak ontvang je een korting op je polis indien je de auto bij Premium Car Storage stalt.

  Netwerkborrel

  Het is natuurlijk erg leuk om met gelijkgestemden over auto’s te praten en kennis te delen. Dat doen wij ook graag en daarom organiseren wij één keer per kwartaal een borrel

  Onze tarieven voor je auto- of motorstalling:

  € 1725,- (excl. btw)
  1,725.00 (excl. btw)
  € 349,- p/mnd (excl. btw)

  Autostalling Amsterdam

  Full service autostalling Amsterdam

  349.00 (excl. btw)
  € 109,- p/mnd (excl. btw)

  Autostalling Brabant

  Full service autostalling Brabant

  109.00 (excl. btw)
  30 euro p/maand (excl. btw)
  € 599,- (excl. btw)
  599.00 (excl. btw)
   sturing luchtklimaat belangrijk voor behoud waarde  van je auto

  Een te hoge of te lage luchtvochtigheid heeft direct invloed op de lak, de kap, de accu, de motor en de lederen bekleding van je auto.
  Voor waardebehoud van je auto is een goed luchtklimaat dus essentieel.

   

  Je bijzondere, klassieke auto of oldtimer is bij ons in goede handen. Vanuit onze locaties in de regio Den Bosch en regio Vught wordt je auto of motor altijd veilig opgeslagen tot je volgende toer. Kom gerust langs voor een kijkje op onze locatie.

  Premium Autostalling Den Bosch – Nuland

  Bedrijfsstraat 22 a -Nuland

  Premium Autostalling regio Vught

  Laatste nieuws

  premium car storage:

  voordelen op een rij