Add Any content here

Waarom kiezen voor Premium Car Storage?  

Premium Car Storage wil ervoor zorgen dat jij weer plezier beleeft aan je bijzondere auto en het gedoe omtrent het bezitten van een bijzondere auto niet hebt. Wij zorgen ervoor dat jouw auto veilig en beschermd gestald wordt, dat je je auto kan ophalen en brengen wanneer je maar wil en dat je met andere autoliefhebbers je passie kan delen. Wij weten hoe wij jouw auto moeten behandelen en verzorgen je auto alsof zij van ons is!

Premium Car Storage is uniek in Nederland en hanteert Vier Veiligheden voor al haar locaties. Voor een vast bedrag per maand kun jij weer genieten van jouw bijzondere auto. 

Vast Bedrag

Bij Premium Car Storage heb je voor een vast bedrag per maand je zaakjes goed op orde. Jouw auto staat op een veilige plek en je kan je auto wanneer je maar wil ophalen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het stallen van je auto en zo weet je altijd wat je betaalt voor jouw klassieke auto.

Veilig

Bij Premium Car Storage hoef jij je geen zorgen te maken over de beveiliging van je auto. Alle locaties zijn omheind en voorzien van het nieuwste van het niewuste op gebied van beveiligingssystemen. Camera’s, opnames, brandmelding en inbraak. Onze beveiliging is gecertificeerd en het systeem staat in verbinding met een 24-uurs bemande meldkamer. Je auto is op en top beveiligd bij Premium Car Storage.

Geen Vreemde Handen

Bij Premium Car Storage staat je auto beschermd en heeft je auto geen last van weerschommelingen. Je auto staat vorstvrij en de luchtvochtigheid op onze locaties is continu laag. Bij Premium Car Storage staat je auto in de beste omgeving die je maar kan wensen. Daarnaast raken wij je auto niet aan en wordt je auto altijd weggereden door middel van een mover, zodat jij de enige bent die de auto bestuurt.

Volledig Genieten

Je kunt weer 100% genieten van je bijzondere auto en je weet dat je bij Premium Car Storage je geen zorgen meer hoeft te maken. Je kunt genieten van het ultieme: lekker rijden met je auto! En daarnaast jouw passie voor je auto en je kennis delen met andere autoliefhebbers tijdens de borrels of andere netwerkevenementen. Een klassieke auto wordt weer genieten!

Wij begrijpen dat je graag de locatie van Premium Car Storage wil zien voordat je besluit je auto bij ons te stallen? Neem contact met ons op en wij geven een vrijblijvende rondleiding in onze autostalling Vught of onze autostalling Den Bosch.

ADd a callout header here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.