Nieuwe autostalling locatie in Nuland

Autostalling locatie

Vandaag opent Premium Car Storage autostalling locatie Nuland haar deuren! Afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om de locatie af te maken en vandaag kunnen er officieel auto’s gestald worden op onze locatie in Nuland. 

Autostalling Den Bosch (in Nuland)

De locatie Nuland is ideaal te bereiken voor mensen woonachtig in regio Den Bosch, want de locatie bevindt zich dichtbij diverse uitvalswegen. In een mum van tijd ben je in Den Bosch, Oss, Rosmalen, Heesch, Vinkel, Nistelrode of Loosbroek. Op deze prachtige locatie hebben wij werkplekken gecreëerd en vind je heerlijke koffie. Ideaal voor een tussenstop en daarnaast kun je je elektrische auto hier opladen. Er worden diverse borrels en overige netwerkevenementen georganiseerd op onze locatie in Nuland.

Autostalling Vught (in Cromvoirt)

Premium Car Storage heeft naast de gloednieuwe locatie in Nuland nog een locatie in Cromvoirt. De autostalling locatie Cromvoirt is perfect te bereiken voor mensen die in de regio Vught wonen. Deze locatie ligt vlakbij diverse uitvalswegen waardoor je snel in nabij gelegen plaatsen als Vught, Vlijmen, Distelberg, Helvoirt, Drunen en Nieuwkuijk bent. Autostalling Cromvoirt ligt vlakbij de IJzeren Man en tegenover de bekende golfclub Bernardus van ondernemer Robert van der Wallen.

For investment & fun 

Premium Car Storage staat voor fun & investment en onze autostallingslocaties spelen hier op in. Voor de mensen die hun auto zien als een investeringsproject is Premium Car Storage de ideale plek om je bijzondere of klassieke auto in goede conditie te houden. Op onze autostallingslocaties staat je auto 24/7 veilig en beschermd in een vorstvrije omgeving waar de luchtvochtigheid consistent wordt gehouden. Je auto wordt afgedekt met een persoonlijke hoes en aangesloten op een druppelader. Wij weten hoe belangrijk de omgeving is voor je auto en zorgen dan ook dat dit uitstekend geregeld is bij Premium Car Storage!

Het andere aspect is plezier hebben aan je auto. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van je auto. Je kunt bij Premium Car Storage je auto ophalen en brengen wanneer je wil. Wanneer je ons belt, zorgen wij ervoor dat je binnen vier uur je auto kunt komen ophalen of wegbrengen. Zo heb je geen gedoe, maar wel optimaal plezier! Daarnaast organiseren wij toerritten, rallys, coffees & cars en borrels om de factur ‘fun’ te vergroten bij onze leden.

Meer weten over hoe het werkt om je auto te stallen bij Premium Car Storage? Lees meer over onze werkwijze.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.