Binnenkort opent Premium Car Storage twee unieke stallingslocaties.

binnenkort open

Binnenkort opent Premium Car Storage op maar liefst twee unieke locaties een autostalling. Een locatie in de regio Den Bosch (in Nuland)  en één locatie in de regio Vught (in Cromvoirt).

Investment
Deze autostallingslocaties hebben een uniek concept; ze leggen de nadruk op “investment”. Wat inhoudt dat er alles aan gedaan wordt om je bijzondere of klassieke auto in goede conditie te houden. Je auto wordt vorstvrij gestald onder de beste luchtcondities en luchtvochtigheid.  Een streng veiligheidssysteem, dat 24 uur per dag in contact staat met de meldkamer, zorgt dat je auto goed wordt beveiligd.

Fun
Ander aspect is dat de autoliefhebber optimaal kan genieten van de auto. De auto in nagenoeg altijd op te halen en terug te brengen. Er wordt alles gedaan om het plezier in het ’toeren’ en autorijden te optimaliseren. Er worden ook toerritten, rally’s en borrels georganiseerd door Premium Car Storage. Het vergroten van de ‘Fun’ bij liefhebbers van auto’s met de passie in auto’s is dus erg belangrijk.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.